Tuesday, March 14, 2006

Inca o "minune" a inginerilor asiatici care este intr-o acerba coptetitie cu lancer evo VII.(poza de mai jos).Aceasta minunatie este realizata de catre subaru si are un pret asemanator cu cel al lanceru-lui (undeva la 40.000 E ),pare mult da la performantele obtinute nu este chiar asa mult.pentru mai multe detalii,vizitati http://www.subaru.com/shop/model_consideration.jsp?model=IMPREZA Posted by Picasa

5 comments:

aiureli.ro said...

Subaru Impreza, eu zic ca e cea mai tare din seria asta a ta. Am avut de 2 ori ocazia sa ma "confrunt" cu Impreza si...te lasa fara aer!

marius said...

Cu adevarat sunt tari in special modelele 2005 cu motoare de 2500 super tari.dar comparabile mult cu evo VII.Dar ce masina si cand ai avut ocazia sa "confrunti"asa ceva,daca nu sunt prea indiscret.

aiureli.ro said...

Conduceam si eu ca tot romanu':)) peste viteza limita, aveam vreo 135 km/h iar in spate era un bucurestean cu o Impreza...parea cam grabit... a stat in spatele meu numa' pana a avut loc sa depaseasca...bine mai nene bucurestean! inteleg ca esti grabit...dar chiar asa sa o tai de langa mine?! ce ti-am facut?! Iar motorul nu parea deloc "forjat", scotea un sunet de parca era in "largu' lui".
Iar celalalt Impreza fu unu' din Baia Mare...stii cum se pleaca de la semafor cand e ocupata banda ta? :)

marius said...

Pai are o viteza data de constructor de cam 270.Asta ii data de constructor dar mai are resurse.Si la 285 de cai care ii are modelul vechi "poate ceva"nu?.Is curios sa vad in actiune un model nou cu motor nou de 2500.Si apropo daca ai fi avut de "lucru"cu un lancer vei avea o parere mai buna,

aiureli.ro said...

N-ash mai vrea sa am de "lucru" cu OZN-uri de genu' asta ca batrana lu' tata are motoru' numa' de 1700. Ce sa te pui cu ele?! Te enerveaza numa' cand vezi cum arata...au ceva special.
Baga mare, ursule!